Præsentation af vores ridelærer.

Jeg hedder Susan W Nielsen er 59 år gift og har en masse børn og børnebørn. 
Vi bor på en lille ejendom med 3 heste og 2 ponyer. Jeg har det meste af mit liv haft heste omkring mig og bruger meget tid i stalden. Jeg har i 25 år arbejdet med børn som dagplejer og medhjælp i børnehaver. Kombinationen af børn og heste har altid interesseret mig, da jeg kan se hvad samværet bringer af kvalitet i barnet og hesten.
 
I 2015 var jeg ude for en ulykke med vores Soya i stalden som gør at jeg i dag har en del men og derfor arbejder på flex. 
Jeg troede derfor ikke at jeg kom i sadlen igen og solgte de fleste af mine rideheste. Jeg er dog komme igang igen og langsomt vender det tilbage. 
Min mand kører konkurrencekørsel med vores oldenborgvallak Nivo, og jeg har en dressur dv vallak og en new forrest der er vokset over ponymål. De 2 welsh ponyer er børnebørnenes, men bliver også brugt til undervisning herhjemme. Jeg har de sidste 3-4 år undervist børn og unge. 
Jeg er groom for min mand, og rider selv dressur, skovture og lidt terrænspring. Jeg har ikke deltaget meget i konkurrence, ca op til LA 1 dressur,  men mest ungheste klasser. 
 
Vi startede for ca 15 år siden med, at avle hos Dansk Oldenborg Avl, og har derfor deltaget i kåringer, dyrskuer, tilridning og brugsprøver.
Jeg påbegyndte BBH (Blue Berry Hill) uddannelsen ved Susan Kærgård, men bestod desværre ikke. 
Jeg har en stor interesse for at uddanne heste og ponyer, så de kan holde til det vi beder dem om, fra jorden såvel som i sadlen. Derfor er min undervisning meget rettet efter rytters forståelse for hestens anatomi og styrke. Jeg mener, at rytterens vigtigste opgave er, at tilpasse sin ridning efter hvor hesten er i sin uddannelse, samt at hestens udfordringer bliver forstået. 
Det kræver meget af ekvipagen så min fornemmeste opgave er, at gøre mig forståelig for rytterne. 
I mine øjne er en hest aldrig dum eller driller, da er det os der har givet en forkert kommando, eller lært den det forkert. Vi ser måske ikke hestens signal for, at den har en udfordring eller smerte. 
 
Jeg håber at kunne præge de unge ryttere og deres forældre til, at vi i samarbejde fortsat har en positiv og hyggelig klub, der udstråler at alle hjælper alle, og ingen er for god til, at være høflig og venlig. 
Jeg ønsker at lave undervisning til nystartet elever, og deres forældre, så de ved hvad de skal og må, når de starter med at gå til undervisning her. 
HMS (Horsemanship) samt en form for ryttermærker, er også i tankerne. 
 
Jeg er meget glad for at have fået denne chance hos jer, og håber at kunne leve op til jeres forventninger. 
Jeg underviser dressurholdene tirsdag, onsdag og torsdag. 
Hvis i får brug for at kontakte mig, er min mobil -næsten- altid åben på 61549626.
 
Billede 1 og 5 som groom for min mand med vores egen avlet oldenborghoppe Soya og 8 på dressur kursus i Skanderborg Solgt
Billede 2 vores egen avlet oldenborghingst Picasso ved tilridning Solgt
Billede 3 og 9 Nikoline min oldenborghoppe som jeg red dressur og terrænspring med Solgt
Billede 4 6 og 7 min egen avlet DV hoppe Believe Me som desværre fik allergi og havde flere mus. Solgt