Personoplysninger – Ommersyssel Rideklub

Generelt

Som medlem af Ommersyssel Rideklub indsamler vi personoplysninger om medlemmerne. I det følgende beskriver vi vores retningslinjer for behandling af personoplysninger som medlem af Ommersyssel Rideklub.

Retningslinjerne er udarbejdet ud fra EU´s Databeskyttelsesforordning, den nye danske databeskyttelseslov, samt den nuværende persondatalov.

Ommersyssel Rideklub er etableret på følgende adresse:
Dalbyovervej 44
8983 Gjerlev J

1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Vi kan kontaktes på telefonnummer : 29 76 37 05 ( Formand Lars Golczyk )samt på e.mail adresse omr@primanet.dk

2. Formålet med behandling af dine personoplysninger

Vi behandler dine oplysninger, for at kunne sende relevant information til foreningens medlemmer, herunder bl.a. indkaldelse til generalforsamling, opkrævning af regninger/undervisning og opkrævning af medlemskontigent.

3. Kategori af personoplysninger

Vi behandler alene almindelige oplysninger som navn, adresse, fødselsdato, tlf. samt mailadresse.

4. Modtagere eller kategori af modtagere.

Det er alene foreningen, der anvender personoplysninger, som vi har om medlemmerne.
Foreningen bruger eksterne leverandører i forhold til fx. elektronisk behandling af data. Disse eksterne partnere behandler alene vores personoplysninger i henhold til den instruks, som fremgår af en databehandler aftale, som  rideskolen har indgået med leverandøren.

5. Opbevaring af personoplysninger

Foreningen opbevarer personoplysningerne om dig, så længe du er medlem af foreningen. Så snart du melder dig ud, slettes personoplysningerne.

6. Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesreglerne har en registreret en række rettigheder i forhold til foreningens behandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

7. Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk