nyhedsbrev marts

13-04-2023

 

Hej alle medlemmer af OMR

Der sker virkelig mange spændende ting bag kulisserne på OMR 🥳 

Først og fremmest tak til alle jer der har været super gode til at komme med over i det nye betalingssystem på hjemmesiden. Det er en kæmpe hjælp at vi ikke længere skal sidde hver eneste måned og sende regninger ud manuelt. Flere har også formået at få tilmeldt sig ridestævnet, hvilket også er en stor hjælp i puslespillet om klasser og ponyer. Tak for hjælpen. Den nye hjemmeside kan en hel masse fede ting som vi løbende vil lære at bruge, men Rom blev ikke bygget på en dag, så hav tålmodighed med os. 

 

Vi har flere arrangement på tapetet 

•Stævne d. 25.3 

•Arbejdsdag d. 1.4 

•Ryttermærke 2.  d. 1.4 og 22.4

(prøven tages 22.4) 

•Affaldsindsamling, dato kommer 

•Ridelejr, uge 26, præcise datoer kommer. 

•Kæpheste hygge, dato kommer.  

 

Til klubstævnet d. 25.3 har vi lige som vi plejer brug for jeres opbakning. Meld jer gerne til via dette link : https://docs.google.com/document/d/1JhN14jWrEMFzmohXjlYPi0tKehxvGsRKrgNk281FmkU/edit?usp=sharing

Parts ryttere og andre der har lyst mødes d. 24.3 kl 16 og gør elevponyerne stævneklar.  

 

Mhs til Arbejdsdag har vi virkelig brug for jeres hjælp, da vi har et kæmpe projekt med at få opstillet læskure til både elevponyer og opstalder. Så om du kan hjælp 1 time eller en hel dag er du mere end velkommen, store som små. Der er ridemærke 2. fra kl. 10-12. 

Tilmelding her https://www.ommersysselrideklub.dk/event/7

 

Ryttermærke 2. 

Afholdes d. 1.4 samt d. 22.4 

 

* D 1.4: kl. 10 - 12 

* D 22.4: kl. 10- ca.14. Incl frokost.

 

Efter at vi har kigget materialet igennem har vi revurderet vores plan og lagt en del af undervisningen ud på holdene, for at skabe den bedste sammenhæng mellem teori og praksis. Der skal minimum kunne deltages den ene dato. Prisen er 200kr, og tilmelding foregår på hjemmesiden under klubben, herunder shop, eller via dette link https://www.ommersysselrideklub.dk/vare/4

Ridemærke 2 tilbydes igen næste forår. 

 

D. 21.3 starter Johan Lehner vores voksen ridehold op. Der rides fra 18:45 til 19:30. 

Der er stadig ledige pladser, kontakt Helle Gade for mere info og tilmelding 

 

Vi har også plads på vores andre tirsdags hold, så er du let øvede rytter eller kender en rytter der kunne have glæde af at komme på vores lille hyggelige rideskole, står Johan klar til at undervise. Kontakt Helle Gade for mere info.  

 

Vi jagter intensivt en ny lækker elevpony til flokken og lige så snart vi har købt, skal vi nok præsentere den