Nyheder

VIGTIG INFO… Til jer der har bestilt klubtrøjer, om det er T-shirt eller Sweatshirt så skal i lige tage fat i Lars på 29763705. T-shirt er steget til 75 kr pr. stk, og lige pt. er der desværre kun voksenstørrelser tilbage S- XXL. Børnestørrelser kommer hurtigst muligt. T-shirt 75 kr. Sweatshirt 150 kr. Jakker 300…Læs videre “Køb klub tøj med logo.”

Vi arbejder på nye datoer.   Kom til hyggeaften i Rideklubben. Fra kl 16.30 til kl ca 19.00. Vi lærer om hesten sygdomme, anatomi, og hvad der ellers er vigtig at vide. 🙂 Vi gennemgår også øvelser, så man er forberedt på hvad det er, når man får undervisning . Vi vil gerne hvis vi…Læs videre “Hyggeaften ( næste dato er på vej )”

Hej alle. Lone Thulstrup Nielsen er vores fantastiske underviser og daglige leder i Ommersyssel Rideklub. Lone har rigtig mange års erfaring med undervisning på alle niveauer, er selv aktiv rytter og har redet dressur på højt plan. Hun er 58 år, nygift og bor i Veddum ved Hadsund med hendes mand Henri. Hun startede med at…Læs videre “Vores underviser og daglige leder.”

STÆVNE d. 21 Maj (2. pinsedag) 1.afdeling af Klubmesterskabet 2018 Dressur klasser: Klasse 1. LD 1+2% med hjælper Klasse 2. LD 1+2% uden hjælper Klasse 3. LC% åben for alle klubbens medlemmer Klasse 4. LB% åben for alle klubbens medlemmer Spring klasser: Klasse 1. 30 cm (B0) uden om springning (roset til alle fejlfrie) Klasse…Læs videre “Stævne – 1. afdeling af klubmesterskabet 2018”