Vores underviser og daglige leder.

Hej alle.

Lone Thulstrup Nielsen er vores fantastiske underviser og daglige leder i Ommersyssel Rideklub.

Lone har rigtig mange års erfaring med undervisning på alle niveauer, er selv aktiv rytter og har redet dressur på højt plan.
Hun er 58 år, nygift og bor i Veddum ved Hadsund med hendes mand Henri.

Hun startede med at ride da hun var 9 år gammel, og blev konkurrence rytter da hun blev voksen.
Lone fik undervisning af blandt andet Ken Jul Andresen  og Jørn S. Hansen, og sidst Sille Hastrup.
Hun har stået på sejersskamlen med Michael Søgård og Andreas Helstrand til et landsstævne i Kolding, kun slået af Andreas med et enkelt point på hendes varmblodhest som hun købte, kun 4 mdr gammel.
Lone red hende op med hjælp fra beriderne, og de sluttede af med PRIX ST-GEORGE på landsplan.
Lone fik så en fjordhest som hun red op til MB på distriksplan.
I dag har hun lige købt en ny fjordhest som hun skal starte forfra på.

Lone har undervist utallige steder, blandt andet i Mejlby rideklub, og Sheiksgård, og har også kørt ud og undervist privat.

Det er Lone der fremadrettet har ansvaret for dressur undervisningen, og i kan til enhver tid kontakte hende på 20762193

Velkommen til Lone og vi glæder os til samarbejdet.
Lone startede op den 11 Juli. 2018

Mange sommerhilsner fra Bestyrelsen.