Klubben

KOM OG VÆR MED I FÆLLESSKABET.

Vi er en lille hyggelig rideklub i rivende udvikling. For knap 5 år siden var klubben ved at lukke og dreje nøglen om.

Men Lars Golczyk, som dengang allerede havde haft sin gang i klubben i 2 år, besluttede at blive formand for rideklubben, for han kunne simpelthen ikke forstå at det ikke kunne kører rundt.
Dengang trængte alt i klubben til en kærlig hånd, ude som inde. Det var et kæmpe projekt der lå foran dem, for de ville ikke give op. De er slet ikke færdige endnu, men der er sket en kæmpe udvikling og stor forandring siden 2014.
Klubben havde dengang kun omkring 35 medlemmer og i dag er vi ca. 150, men vil naturligvis gerne have mange flere :-)

Der blev søgt om midler hos kommunen og hos sponsorer. Og det gik derefter stærkt. Der blev lavet nyt / renoveret klubhus / rytterstue – nye toiletter – lækre store udbokse – ny ridehus bund – nyt varmeanlæg – købt traktor – ny baneplaner – endnu en rundbue hal – nye spring mv. I dag er det en top moderne rideklub i hyggelige og uformelle omgivelser i udkanten af Øster Tørslev ved Gjerlev J.
Hos os er der plads til alle, øvede som nybegyndere. Private opstandere og parter, eller dem der bare har lyst til at ride på en elevpony en gang om ugen. Her drejer det sig om et fællesskab hvor hestene er i centrum, og vi er her alle af samme grund, nemlig hyggen og fællesskabet med heste/ponyerne.
Vi har nogen super søde elevheste, som bare venter på at der kommer nogen søde elever, der vil hygge og nusse  og ride dem. Vi har også i klubben, plads til 5 private opstaldede i vores udebokse. Vi har super gode foldmuligheder, hvor de kan gå ude så længe de har lyst. Ydermere er der også mulighed for at få jeres heste på sommergræs.

Vi har et dejligt ridehus 20 x 40 med ny fiberbund fra Ridebane.dk. Store spiltove og 3 nye opsadlings pladser, som lige er lavet færdig i februar 2018.
Vi har også fået bevilliget en ny havetraktor i juni 2018, da den gamle ikke kunne mere.
Kæmpe stor græs springbane – 2 udendørs dressurbaner i  både hest og ponymål. Ridesti omkring vores rideklub/marker. Stor opvarmet rytterstue med 2 nye toiletter og skøn sofagruppe, og et lækkert udbud af lidt godt til ganen.
Sammenholdet i klubben er fantastisk,  og der er altid en hyggelig stemning :-) :-)

Der er også mulighed for at holde arrangementer mv, ved at leje vores nyrenoverede rytterstue, læs mere her.

Vi glæder os til at se dig.