En klub med plads til alle.

Kom og vær med i fællesskabet.

Vi er en lille hyggelig rideklub i rivende udvikling, med masser af engagerede frivillige og entusiastiske medlemmer, men vi vil naturligvis gerne have mange flere

Hos os er der plads til alle, øvede som nybegyndere. Private opstaldere og parter, eller dem der bare har lyst til at ride på en elevpony en gang om ugen. Her drejer det sig om et fællesskab hvor hestene er i centrum, og vi er her alle af samme grund, nemlig hyggen og fællesskabet med hestene/ponyerne.

Vi har nogen super søde elevheste, som bare venter på at der kommer nogen søde elever, der vil hygge, nusse og ride dem. Vi har også i klubben, plads til 5 private opstaldere i vores udebokse. Vi har super gode foldmuligheder, hvor de kan gå ude så længe de har lyst. Ydermere er der også mulighed for at få jeres heste på sommergræs.
Vi har et dejligt ridehus 20 x 40 med ny fiberbund fra Ridebane.dk. Store spiltove og opsadlings pladser.

Kæmpe stor græs springbane – 2 udendørs dressurbaner i både hest og ponymål.
Ridesti omkring vores rideklub/marker.
Stor opvarmet rytterstue med ”hyggehjørne”, 2 toiletter og ”cafeteria” med et udbud af lidt godt til ganen.
Sammenholdet i klubben er fantastisk og der er altid en hyggelig stemning

Der er også mulighed for at holde arrangementer mv, ved at leje vores nyrenoverede rytterstue, læs mere her.

Vi glæder os til at se dig.